ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Закуска пюре от банан, ябълка, бисквити и мед - Plasmon, 6 месеца+, 3 x 120 гр

Производител: Plasmon

Раздел: Играчки, деца и бебета

Категории: Бебешка храна &деца

Подкатегории: Бебешки закуски и десерти

Код на продукта: 733960

ID оферта: 733671

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 20 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 450 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 10 лв.
за поръчки над 150 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Закуска пюре от банан, ябълка, бисквити и мед - Plasmon, 6 месеца+, 3 x 120 гр: закуската, която съчетава оригиналния вкус на бисквитите Plasmon с кремообразността на внимателно подбрани плодове. Не съдържа консерванти и оцветители. Може да се затопли на водна баня или в микровълнова фурна. Препоръчително е да започнете с малки закуски и след това да увеличите количеството според указанията на педиатъра. Кисело мляко, произведено от прясно пастьоризирано мляко.

Състав: мляко, вода, банан (45%), ябълка (15%), бисквити Plasmon (5% - пшенично брашно, захар, обезмаслено мляко на прах, растително масло, диетични фибри, набухватели (амоний) бикарбонат, натриев бикарбонат, калиев тартарат, ечемичен малц, млечни протеини, минерали, витамини), мед (5%), захар, царевично нишесте, витамин С.

Начин на употреба: Ако продуктът не е напълно изразходван, трябва да се затвори, съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 24 часа.

За: Деца.

Възраст: 6 месеца +.

Производител: Plasmon

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg