ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Пастьоризирани плодове Банан, Кокос, Йогурт и Ябълка - Plasmon, 8 месеца+, 85 гр

Производител: Plasmon

Раздел: -

Категории: -

Подкатегории: -

Код на продукта: 733947

ID оферта: 733658

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 8 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 5 лв.
за поръчки над 80 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Пастьоризирани плодове Банан, Кокос, Йогурт и Ябълка - Plasmon, 8 месеца+, 85 гр: Снек за кърмачета с пастьоризирани плодове, овесени ядки и кисело мляко с ензими от пастьоризирано мляко. Продуктът е показан от 8-месечна възраст, освен ако педиатърът не препоръча друго. Не съдържа консерванти и оцветители. Пастьоризирана закуска.

Състав: бананово пюре (40%) (ябълково пюре (31%), кисело мляко (20%), обезмаслено мляко на прах, кокос (3%), концентриран лимонов сок, обезмаслено мляко на прах, ферментирало с млечна киселина acid bacillus paracasei CBA L74 (0,4%), витамин C. Може да съдържа следи от соя. Съдържа само захари, естествено присъстващи в съставните съставки.

Начин на употреба: Ако продуктът не е напълно изразходван, трябва да се затвори, съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 24 часа. Да се ??пази от източници на светлина и топлина.

Количество: 85 г.

За: Деца.

Възраст: 8 месеца +.

Производител: Plasmon

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg