ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Пастьоризирана закуска с круша, малина, зърнени храни и кисело мляко - Plasmon, 8 месеца+, 85 гр

Производител: Plasmon

Раздел: -

Категории: -

Подкатегории: -

Код на продукта: 733957

ID оферта: 733668

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 8 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 5 лв.
за поръчки над 80 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Пастьоризирана закуска с круша, малина, зърнени храни и кисело мляко - Plasmon, 8 месеца+, 85 гр: пастьоризирана закуска за кърмачета с плодове, зърнени храни и кисело мляко с ензими от пастьоризирано мляко. Продуктът е показан от 8-месечна възраст, освен ако педиатърът не препоръча друго.

Състав: плодово пюре (77%) (круши (66%), малини (11%), кисело мляко (15%), обезмаслено мляко на прах, зърнени храни (3%) (ориз, бяла царевица), концентриран лимонов сок, обезмаслено мляко на прах, ферментирало с Lacticaseibacillus paracasei CBA L74 (0,4%), витамин С. Съдържа само захари, естествено присъстващи в съставните съставки.

Начин на употреба: Ако продуктът не е напълно изразходван, трябва да се затвори, съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 24 часа. Да се ??пази от източници на светлина и топлина.

Количество: 85 г.

За: Деца.

Възраст: 8 месеца +.

Производител: Plasmon

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg