ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Четка за нанасяне на блаш EcoTools Luxe Soft Highlight Brush, 1 бр

Производител: Eco Tools

Раздел: Козметични продукти

Категории: Грим

Подкатегории: Четки за грим

Код на продукта: 731217

ID оферта: 730928

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 25 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 5 лв.
за поръчки над 80 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Четка за нанасяне на блаш EcoTools Luxe Soft Highlight Brush, 1 бр: четката EcoTools Luxe Soft Highlight Brush има заострени, плътни и ултра-меки косми за прецизно нанасяне без усилие и създаване на най-луксозния блясък. Четката е идеална за всички прахообразни, хайлайтъри и течни продукти за грим, създавайки естествен вид без усилие. Luxe Soft Highlight Brush е направена от висококачествени елементи, включително алуминиеви втулки, веган и PETA сертифицирани. Препоръчително е да почиствате поне веднъж седмично. Изчакайте да изсъхне напълно. Не използвайте източници на топлина, за да ускорите изсъхването на космите на четката.

Начин на употреба: нанесете осветителя в най-високата точка на скулите, на върха на носа, върху веждите и ключиците за естествен блясък. За течни продукти, крем или пудра, се препоръчват кръгови движения за правилно смесване на грима.

Количество: 1 броя.

Производител: Eco Tools

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg