ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Четка за пудра - EcoTools Luxe Exquisite Plush Powder Brush, 1 бр

Производител: Eco Tools

Раздел: Козметични продукти

Категории: Грим

Подкатегории: Четки за грим

Код на продукта: 731207

ID оферта: 730918

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 29 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 5 лв.
за поръчки над 80 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Четка за пудра - EcoTools Luxe Exquisite Plush Powder Brush, 1 бр: Четката за нанасяне на пудра EcoTools Luxe Exquisite Plush Powder Brush е с меки, много кадифени и плътни нишки, които осигуряват минимално натоварване и прецизно нанасяне. Четката е идеална за всички прахообразни продукти за грим: коректор, фиксираща пудра, бронзант, осветител, руж, създавайки естествен вид без усилие. Четката Luxe Powder е направена от висококачествени артикули, включително алуминиеви ръкави, веган и PETA сертифицирани. Препоръчително е да почиствате поне веднъж седмично. Изчакайте да изсъхне напълно. Не използвайте източници на топлина, за да ускорите изсъхването на космите на четката.

Начин на употреба: използвайте мекия коничен връх на четката, за да нанесете пудрата върху кожата. Потупайте леко под очите за прецизно нанасяне на фиксираща пудра или коректор. Нанесете и смесете бронзанта или ружа върху скулите с четка, за лек и естествен блясък.

Количество: 1 броя.

Производител: Eco Tools

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg