ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Течен сапун Dese Touch of nature, Kosmo Oil, 300 мл

-12%
techen-sapun-dese-touch-of-nature-kosmo-oil-300-ml-1.jpg

Производител: Kosmo Line

Раздел: Козметични продукти

Категории: Грижа за тялото

Подкатегории: Твърд сапун

Код на продукта: 725523

ID оферта: 725180

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Първоначална цена: 16 лв.

Цена: 14 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 450 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 10 лв.
за поръчки над 150 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Течен сапун Dese Touch of nature, Kosmo Oil, 300 мл: съдържа най-безопасните, нежни и недразнещи предимно естествени измиващи агенти, извлечени от кокос, палма и царевица, подходящи за деликатно измиване на всички видове кожа. Канабидиолът (CBD) е естествено съединение, извлечено от цветовете и листата на растенията канабис, не е психоактивно и се препоръчва в дерматологичните продукти заради свойствата си да успокоява и нормализира кожата, следователно сапунът, съдържащ CBD, може да се използва и от хора с атопичен епидермис или с кожни заболявания. Перфектният баланс на хранителни вещества в сапуна предпазва кожата, хидратира я по естествен път и ефективно допринася за поддържане на оптимално ниво на хидратация по естествен път. Конопеното масло е естествен овлажнител, който осигурява необходимия прием на незаменими мастни киселини, което поддържа кожата ни хидратирана и значително намалява процеса на клетъчно стареене.

Ползи: спира стареенето на кожата; нежно почиства кожата, без да я изсушава и без да я дразни; ефективно премахва мръсотията; образува стабилна, фина и дълготрайна пяна; има повишена способност за овлажняване на епидермиса; отлично омекотява кожата; големите молекули в пяната осигуряват бързо изплакване; поддържа физиологичния баланс на кожата; неутрализира неблагоприятния ефект на повърхностноактивните вещества върху кожата; не оставя остатъци като естествените осапунени сапуни; помага за поддържане здравето на кожата; има рН 5,5.

Начин на употреба: Намокрете ръцете си, нанесете малко количество сапун върху дланта си. Масажирайте дланите и пръстите за 20 секунди, през които се образува плътна пяна. След това изплакнете с вода, докато сапунът се отстрани напълно.

Количество: 300 мл.

Производител: Kosmo Line

Важно: Валидна промоция в рамките на наличните продукти!

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:

-9%
Тонизиращ гел Energy Spa Лимон и Портокал,Kosmo Line, 500 мл
Тонизиращ гел Energy Spa Лимон и Портокал,Kosmo Line, 500 мл

Първоначална цена: 20 лв.


Намалена цена: 18 лв.


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg