ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Интимен течен сапун с лайка и маслини, Touch of Nature Kosmo Oil, 300 мл

Производител: Kosmo Line

Раздел: Козметични продукти

Категории: Грижа за тялото

Подкатегории: Твърд сапун

Код на продукта: 725515

ID оферта: 725172

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 15 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 5 лв.
за поръчки над 80 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Интимен течен сапун с лайка и маслини, Touch of Nature Kosmo Oil, 300 мл: съдържа най-безопасните, нежни и недразнещи предимно естествени измиващи агенти, извлечени от кокос, палма и царевица, подходящи за деликатна измиване на интимната зона. Обогатен е с големи количества естествени екстракти от цветове на лайка, маслинови листа и сок от листа на алое, които осигуряват хидратация и защита. Перфектният баланс на хранителни вещества в сапуна защитава кожата, хидратира я по естествен път и ефективно допринася за поддържане на оптимално ниво на защита, по естествен път. Интимният сапун деликатно почиства, елиминира неприятните миризми, овлажнява и същевременно защитава.

Ползи: нежно почиства интимната зона, без да я изсушава и без да я дразни; освежава интимната зона; образува стабилна и фина пяна, която лесно се изплаква; има повишена хидратираща сила; поддържа физиологичния баланс на кожата; не оставя остатъци като естествените осапунени сапуни; помага за поддържане здравето на кожата; има рН 5,5.

Начин на употреба: Нанесете сапуна върху интимната зона, след което изплакнете до пълното му отстраняване. Използва се 1-2 пъти на ден.

Количество: 300 мл.

Производител: Kosmo Line

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg