ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Кухненски обезмаслител Klintensiv, 500 мл

Производител: Klintensiv

Раздел: -

Категории: -

Подкатегории: -

Код на продукта: 724956

ID оферта: 724615

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 7 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 5 лв.
за поръчки над 80 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Кухненски обезмаслител Klintensiv, 500 мл: може да се използва за премахване на грозни мазнини, които се отлагат върху различни повърхности в кухнята. Това е продукт с повишена мощност за премахване на мазнини от повърхности като: печки, фурни, котлони, скари, грилове, санитарен фаянс, кухненски мебели, тенджери и тигани от неръждаема стомана, пластмаса, емайл и керамика. Почиства и дезинфекцира повърхностите, възстановява блясъка им и оставя след себе си свеж и приятен аромат.

Начин на употреба: Напръскайте върху желаната повърхност от разстояние 20-25 см, оставете да действа 30-90 секунди (в зависимост от степента на замърсяване и възрастта на отлагането му). Избършете с влажна гъба или кърпа, след което изплакнете обилно с вода. За да почистите изгорелите мазнини, нанесете разтвора само когато са студени и оставете разтвора да действа поне 10 минути.

Внимание: Препоръчваме да използвате разтвора със защитни ръкавици.

Количество: 500 мл.

Производител: Klintensiv

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg