ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Почистващ разтвор Klintensiv за уреди и кухня, 500 мл

Производител: Klintensiv

Раздел: -

Категории: -

Подкатегории: -

Код на продукта: 724951

ID оферта: 724609

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 7 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 5 лв.
за поръчки над 80 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Почистващ разтвор Klintensiv за уреди и кухня, 500 мл: е специално създаден за възстановяване на блясъка на кухненските уреди. Безопасен е за използване върху: неръждаема стомана, хромиран метал, мед, алуминий, цинк, стъкло, керамика, тефлон, пластмаса, гума. Осигурява защитен слой, осигуряващ дълготраен искрящ блясък, лесен за използване, без необходимост от изплакване.

Начин на употреба: Преди употреба изключете уреда и отстранете храната или дебелите отлагания от мръсотия. Не се препоръчва нанасянето на продукта върху чувствителни елементи на домакински уреди като контролен панел или електрически зони. Продуктът се използва като такъв чрез напръскване върху цялата повърхност за почистване. Оставете да действа 30-45 секунди, след което почистете чрез триене с кърпа или мека гъба. Препоръчва се използването на защитни ръкавици при работа с продукта.

Внимание: Продуктът се съхранява добре затворен, в оригиналната опаковка, на сухо място и температура от 5 до 40°C. След изпразване на контейнера, той няма да бъде използван повторно.

Ползи: Почиства.

Количество: 500 мл.

Производител: Klintensiv

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg