ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Подаръчен комплект Pantene Pro-V Обем: шампоан 300мл, балсам 200мл, маска 160мл, олио за коса 7в1, 100мл

Производител: Pantene

Раздел: Козметични продукти

Категории: Подаръчни комплекти

Подкатегории: -

Код на продукта: 590862

ID оферта: 590570

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 56 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 5 лв.
за поръчки над 80 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Подаръчен комплект Pantene Pro-V Обем: шампоан 300мл, балсам 200мл, маска 160мл, олио за коса 7в1, 100мл: опаковката съдържа:

Шампоан за обем - Pantene Pro-V Miracles Lift and Volume Shampoo, 300 мл: Шампоан за по-честа коса с повече обем. Уникалната формула Pantene Pro-V прави косата по-здрава, като я прави по-силна. Шампоанът нежно почиства сухата и увредена коса и я влива с биотин и розова вода, за да бъде хидратирана и с видим вид по-често и по-дълго.

Балсам за обем - Pantene Pro-V Miracles Lift and Volume Conditioner, 200 мл: Балсам за коса по-често с повече обем. Уникалната формула Pantene Pro-V без силикон прави косата по-здрава, като я прави по-силна. Балсамът зарежда косата с хранителни вещества, биотин и розова вода, за да бъде хидратирана и с видим вид по-често и по-дълго.

Маска за обем - Pantene Pro-V Miracles Body & Stenght Mask, 160 мл: Маска за обем за по-видима коса. Не съдържа силикон. Помага за укрепване на косата и се бори срещу щетите, причинени от стилизирането.
Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса, оставете за няколко минути, след което изплакнете.

Масло за коса - Pantene Pro-V Miracles 7in1 Weightless Oil Mist, 1600 ml: масло за коса с множество предимства за обем на косата. Има уникална формула 7 в 1, със смес от рициново масло, биотин и розова вода. Укрепва косата, предпазва от образуването на нацепени краища и агресиите, причинени от фризьори, борави с косата, прави я по-блестяща и предлага свежа миризма.
Начин на употреба: Нанесете върху мокра или суха коса. След това си прави косата.

Тип Коса: Без обем.

Ползи: Обем.

Производител: Pantene

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg