ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Подаръчен комплект Garden of Eden Victoria Beauty Camco

Производител: Camco

Раздел: Козметични продукти

Категории: Подаръчни комплекти

Подкатегории: -

Код на продукта: 551612

ID оферта: 551321

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 58 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 5 лв.
за поръчки над 80 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Подаръчен комплект Garden of Eden Victoria Beauty Camco: Идеален подарък комплект за всеки специален повод. Съдържа подхранващ и озаряващ серум за лице, обогатен с 8 ценни масла от: гроздови семки, жожоба, кайсиеви ядки, арган, маслини, макадамия, иланг-иланг и дива мента. Също така, кварцовата ролка помага за естественото дрениране на кожата, намалявайки появата на бръчки. Енергизира и ободрява. Розовият кварц е известен като кристал на любовта, който насърчава регенерацията. Също така е идеално решение за тъмни кръгове, зачервявания, разширени пори, несъвършенства, уморена или матова кожа, както и за отпускане на лицевите мускули.

Начин на употреба: нанесете няколко капки еликсир и масажирайте кожата с валяк. За дрениране и намаляване на отока, масажирайте от контура на очите до брадичката. За да прецизирате масажа на контура на лицето, започнете от центъра на лицето, като движите ролката нагоре и навън към краищата на лицето.

Забележка: Дръжте рулото в хладилник или на ледена повърхност, за да увеличите усещането за охлаждане. След употреба почистете със сапун и вода.

Ползи: Освежава, Подхранва.

Количество: 1 комплект.

Производител: Camco

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg