ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Пакет срещу жълти тонове 2 - Fanola No Yellow: шампоан 350 мл, маска 350 мл, двуфазен балсам без изплакване 200 мл

-1%
paket-sreschu-zhlti-tonove-2-fanola-no-yellow-shampoan-350-ml-maska-350-ml-dvufazen-balsam-bez-izplakvane-200-ml-1641886194728-1.jpg

Производител: Fanola

Раздел: Козметични продукти

Категории: Промо Пакети

Подкатегории: -

Код на продукта: 490873

ID оферта: 490579

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Първоначална цена: 58 лв.

Цена: 57 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 5 лв.
за поръчки над 80 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Пакет срещу жълти тонове 2 - Fanola No Yellow: шампоан 350 мл, маска 350 мл, двуфазен балсам без изплакване 200 мл

Шампоан срещу жълти тонове - Fanola No Yellow Shampoo, 350мл: шампоан, предназначен за грижа за сива коса, светло руса, с кичури или изрусена, с формула, обогатена с лилави пигменти, която ефективно неутрализира нежеланите жълти тонове. Придава на косата деликатно почистване и естествен нюанс, жизнен и пълен с блясък, оставяйки я мека, гладка и ревитализирана.
Състав: виолетови пигменти
Приложение: Нанесете върху влажна коса, масажирайте леко, оставете за 1-5 минути, след което емулгирайте и изплакнете.

Маска срещу жълти тонове - Fanola No Yellow Mask, 350мл: маска за грижа за сивата коса, светло руса, с кичури или изрусена, с формула, обогатена с лилави пигменти, която ефективно неутрализира нежеланите жълти тонове. Придава на косата оптимална хидратация и естествен нюанс, жизнена и пълна с блясък, оставяйки я мека, копринена и блестяща.
Състав: виолетови пигменти
Приложение: Нанесете върху дължините и краищата на суха коса с кърпа след измиване с шампоан от същата гама, оставете да подейства 3-5 минути, след което изплакнете. Препоръчително е да носите защитни ръкавици, за да избегнете оцветяване на ръцете.

Двуфазен балсам без изплакване - Fanola Nutri Care двуфазен балсам, 200 мл: балсам със спрей, който не изисква изплакване идеален за суха или увредена коса. Овлажнява в дълбочина, оставяйки косата лъскава, мека и лесна за разресване. Възстановява жизнеността на косата благодарение на млякото и екстрактите от кератин.
Начин на употреба: Разклатете и след това напръскайте върху влажна коса. Масажира се и се разресва, но не изисква изплакване.

Тип Коса: Руса, Зряла, Суха, Изтощена.

Ползи: Хидратира, Блясък, Поддържа цвета.

Производител: Fanola

Важно: Валидна промоция в рамките на наличните продукти!

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg