ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Пакет срещу оранжеви тонове 2 - Fanola No Orange: шампоан 350 мл, маска 350 мл, двуфазен балсам без изплакване 200 мл

-5%
paket-sreschu-oranzhevi-tonove-2-fanola-no-orange-shampoan-350-ml-maska-350-ml-dvufazen-balsam-bez-izplakvane-200-ml-1.jpg

Производител: Fanola

Раздел: Козметични продукти

Категории: Промо Пакети

Подкатегории: -

Код на продукта: 490859

ID оферта: 490565

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Първоначална цена: 57 лв.

Цена: 54 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 5 лв.
за поръчки над 80 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Пакет срещу оранжеви тонове 2 - Fanola No Orange: шампоан 350 мл, маска 350 мл, двуфазен балсам без изплакване 200 мл

Шампоан срещу оранжеви тонове - Fanola No Orange Shampoo, 350 мл: шампоан с формула, обогатена със сини пигменти, специално разработена да неутрализира нежеланите оранжеви или медни нюанси от боядисана коса в тъмни или средни нюанси. Придава на косата деликатно почистване и естествен и жив цвят, без грозни отблясъци, оставяйки я хидратирана и блестяща.
Състав: сини пигменти
Приложение: Нанесете върху влажна коса, масажирайте леко, оставете за 1-5 минути, след което емулгирайте и изплакнете.

Маска срещу оранжеви тонове - Fanola No Orange Mask, 350 мл: маска с формула, обогатена със сини пигменти, специално разработена да неутрализира нежеланите оранжеви или медни тонове от боядисана коса в тъмни или средни нюанси. Има богата и кремообразна текстура, която подхранва и овлажнява косата, оставяйки я мека, лъскава и лесна за разресване, с естествен и жив цвят, без грозни отблясъци.
Състав: сини пигменти
Приложение: Нанесете върху дължините и краищата на суха коса с кърпа след измиване с шампоан от същата гама, оставете да подейства 3-5 минути, след което изплакнете. Препоръчително е да носите защитни ръкавици, за да избегнете оцветяване на ръцете.

Двуфазен балсам без изплакване - Fanola Nutri Care двуфазен балсам, 200 мл: балсам със спрей, който не изисква изплакване идеален за суха или увредена коса. Овлажнява в дълбочина, оставяйки косата лъскава, мека и лесна за разресване. Възстановява жизнеността на косата благодарение на млякото и екстрактите от кератин.
Начин на употреба: Разклатете и след това напръскайте върху влажна коса. Масажира се и се разресва, но не изисква изплакване.

Тип Коса: Боядисана, Изтощена, Суха.

Ползи: Хидратира, Блясък, Поддържа цвета.

Производител: Fanola

Важно: Валидна промоция в рамките на наличните продукти!

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg