ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Полутрайна директна боя - Manic Panic Classic, нюанс Enchanted Forest, 118 млПроизводител: Manic Panic

Раздел: Козметични продукти

Категории: Боя за Коса и Оксидант

Подкатегории: Боя без амоняк

Код на продукта: 437055

ID оферта: -

Наличност: Няма наличност

Време за доставка: Няма наличност

Понастоящем този продукт не е наличен или не е част от офертата на Esteto.

Описание на продукта:

Полутрайна директна боя - Manic Panic Classic, нюанс Enchanted Forest, 118 мл: полутрайна боя, която дава директно боядисване, като е формулирана да идентифицира фибрите на косъма и да се комбинира с тях на молекулярно ниво. Рициновото масло помага за изглаждане на накъсаните косми и подобрява задържането на овлажняващи агенти, в резултат на което косата остава по-мека, блестяща и по-здрава. Веганската млечна киселина има ролята на кондициониране, овлажняване и укрепване на косата, като помага за предотвратяване на накъсването. Съдържа внимателно подбрани пигменти, които предотвратяват внезапната загуба на цвят и позволяват постепенно избледняване на нюансите, постепенно преминаващи в пастелни тонове след всяко измиване. 100% веган продукт, не тестван върху животни.

Начин на употреба: Измийте косата с дълбоко почистващ шампоан. Нанесете върху прясно измита коса. Изсипете желаното количество в съда с боята за коса и нанесете равномерно с помощта на четката за коса. Не се нанася върху скалпа, а приблизително на 1,3 см от скалпа. Покрива изцяло косата, разресва се равномерно до появата на пяна. Покрийте косата с найлонова шапка и оставете да действа 30 минути или повече. Изплакнете косата със студена вода, докато стане почти бистра.

Количество: 118 мл.

Цвят: Зелен.

Производител: Manic Panic

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg