ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Полутрайна директна боя - Manic Panic Classic, нюанс Dark Star, 118 мл

-25%
polutrajna-direktna-boya-manic-panic-classic-nyuans-dark-star-118-ml-1.jpg

Производител: Manic Panic

Раздел: Козметични продукти

Категории: Боя за Коса и Оксидант

Подкатегории: Боя без амоняк

Код на продукта: 752512

ID оферта: 752224

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Първоначална цена: 36 лв.

Цена: 27 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 450 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 10 лв.
за поръчки над 150 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Полутрайна директна боя - Manic Panic Classic, нюанс Dark Star, 118 мл: полутрайна боя, която дава директно боядисване, като е формулирана да идентифицира фибрите на косата и да се комбинира с тях на молекулярно ниво. Рициновото масло помага за изглаждане на накъсаните косми и подобрява задържането на овлажняващи агенти, в резултат на което косата остава по-мека, блестяща и по-здрава. Веганската млечна киселина има ролята на кондициониране, овлажняване и укрепване на косата, като помага за предотвратяване на накъсването. Съдържа внимателно подбрани пигменти, които предотвратяват внезапната загуба на цвят и позволяват постепенно избледняване на нюансите, постепенно преминаващи в пастелни тонове след всяко измиване. 100% веган продукт, не тестван върху животни.

Начин на употреба: Измийте косата с дълбоко почистващ шампоан. Нанесете върху прясно измита коса. Изсипете желаното количество в съда с боята за коса и нанесете равномерно с помощта на четката за коса. Не се нанася върху скалпа, а приблизително на 1,3 см от скалпа. Покрива изцяло косата, разресва се равномерно до появата на пяна. Покрийте косата с найлонова шапка и оставете да действа 30 минути или повече. Изплакнете косата със студена вода, докато стане почти бистра.

Количество: 118 мл.

Производител: Manic Panic

Важно: Валидна промоция в рамките на наличните продукти!

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg