ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Wella Professionals Color Motion + пакет за боядисана коса - 250ml шампоан, 200ml балсам, 150ml лосион за защита на скалпа, 185ml предварително боядисване

-47%
wella-professionals-color-motion-paket-za-boyadisana-kosa-250ml-shampoan-200ml-balsam-150ml-losion-za-zaschita-na-skalpa-185ml-predvaritelno-boyadisvane-1.jpg

Производител: Wella Professionals

Раздел: Козметични продукти

Категории: Промо Пакети

Подкатегории: -

Код на продукта: 343731

ID оферта: 343455

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Първоначална цена: 209 лв.

Цена: 109 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 200 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 7 лв.
при поръчки по-малки от 200 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Wella Professionals Color Motion + пакет за боядисана коса - 250ml шампоан, 200ml балсам, 150ml лосион за защита на скалпа, 185ml предварително боядисване: оптимална грижа за боядисана коса. Съдържа следните продукти:

Шампоан за защита на цвета - Wella Professionals Color Motion + Color Protection Shampoo, 250ml: шампоан, специално създаден за грижа за боядисана коса, с иновативна формула, която фиксира и защитава цвета, поддържайки интензивността и блясъка му до 8 седмици. Нежно и ефикасно премахва примесите и излишния себум, богат е на антиоксиданти, които помагат в борбата със свободните радикали и ревитализира скучната, повредена и чувствителна коса, придавайки й еластичен и гладък и сияен вид. Приложение: се нанася върху влажна коса, нежно се масажира, докато се получи пяна, след това се изплаква с много вода. За най-добри резултати се препоръчва да го използвате заедно с другите ColorMotion + продукти.

Хидратиращ балсам за защита на цвета - Wella Professionals Color Motion + хидратиращ балсам за отразяване на цветовете, 200ml: балсам, специално създаден за грижа за боядисана коса, с иновативна формула, която помага за фиксиране и защита на цвета, поддържайки интензивността и блясъка му вибрира до 8 седмици. Той хидратира влакната на косата в дълбочина, изглажда я и подобрява състоянието й, за да подобри блясъка и яркостта на косата, като я оставя мека на допир, пълна с жизненост и лесна за разресване. Приложение: Нанесете равномерно върху мокра, прясно измита коса, оставете да действа 2-3 минути, след това изплакнете. За най-добри резултати се препоръчва да го използвате заедно с другите ColorMotion + продукти.

Лосион за защита на скалпа - Wella Professionals Color Motion + Лосион за защита на скалпа, 150ml: Лек формула лосион, специално проектиран за защита на скалпа по време на процеса на оцветяване, който се нанася преди боя, за да се предотврати потенциално дразнене. на кожата. Не влияе на получения цвят и е лесен за нанасяне. Приложение: нанесете малко количество върху скалпа, разпределяйки го равномерно, след което изсушете със сешоара. Не се изплаква. Продължете процеса на оцветяване.

Предварително оцветяване - Wella Professionals Color Motion + Pre-Color Treatment, 185ml: третиране, специално проектирано за грижа за боядисана коса, което ви подготвя за процеса на оцветяване, изглажда повърхността на косъма, подобрява нейния блясък и гарантира получаване на равномерен цвят. Иновативната му формула помага за поддържане на интензивността и яркостта на цветовете до 8 седмици. Приложение: се напръсква върху суха коса, настоявайки за порести участъци, докато косата не се насити. Не се изплаква. Изсушете цялостната коса със сешоара, след което нанесете боята за коса, както обикновено.

Тип Коса: Боядисана, Изтощена.

Ползи: Хидратира, Почиства, Поддържа цвета, Блясък, Съживява.

Производител: Wella Professionals

Важно: Валидна промоция в рамките на наличните продукти!

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg