ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Пакет против пърхот Alfaparf Milano - Шампоан 1000мл, Ексфолиант 150мл

-8%
paket-protiv-prkhot-alfaparf-milano-shampoan-1000ml-eksfoliant-150ml-1.jpg

Производител: Alfaparf Milano

Раздел: Козметични продукти

Категории: Промо Пакети

Подкатегории: -

Код на продукта: 334560

ID оферта: 334269

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Първоначална цена: 70 лв.

Цена: 64 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 450 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 10 лв.
за поръчки над 150 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Пакет против пърхот Alfaparf Milano - Шампоан 1000мл, Ексфолиант 150мл - съдържа следните продукти:

Балансиращ шампоан против пърхот - Alfaparf Milano Semi Di Lino Scalp Rebalance Purifying Low Shampoo, 1000мл: шампоан с деликатна формула, специално проектиран за почистване и грижа за косата и сухия или мазен скалп, повлиян от пърхот. Съдържа микробиотичната система, комплекс от пробиотици и пребиотици, които помагат за възстановяване и поддържане на баланса на скалпа, както и комбинация от активни съставки, които действат ефикасно за елиминиране на пърхота и предотвратяване на неговата повторна поява. Не съдържа сулфати, парафини или минерални масла. Нанасяне: нанесете върху влажна коса, масажирайте внимателно, докато се образува пяна, оставете да действа 2-3 минути, след това изплакнете. Повторете, ако е необходимо.

Деликатен ексфолиант против пърхот - Alfaparf Milano Semi Di Lino Scalp Rebalance Gentle Exfoliating Scrub, 150мл: ексфолираща терапия с деликатна формула, специално създадена за пречистване на скалпа, засегнат от пърхот, придавайки му свежест и естествен комфорт. Съдържа микробиотичната система, комплекс от пробиотици и пребиотици, които помагат за възстановяване и поддържане на баланса на скалпа, както и комбинация от активни съставки, които действат ефикасно за елиминиране на пърхота и предотвратяване на неговата повторна поява. Не съдържа сулфати, парафини или минерални масла. Нанасяне: нанесете върху сухия скалп, като го разпределите с нежен масаж, добавете малко вода и масажирайте, докато се получи пяна, след това изплакнете.

Тип Скалп: С пърхот.

Ползи: Против пърхот, Почиства, Освежава.

Производител: Alfaparf Milano

Важно: Валидна промоция в рамките на наличните продукти!

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg