ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Комплект шампоан и балсам с колаген и арганово масло за тънка, увредена и чуплива коса - Arganicare,

Производител: Arganicare

Раздел: Козметични продукти

Категории: Подаръчни комплекти

Подкатегории: -

Код на продукта: 753627

ID оферта: 753339

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 57 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 450 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 10 лв.
за поръчки над 150 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Комплект шампоан и балсам с колаген и арганово масло за тънка, увредена и чуплива коса - Arganicare,: опаковката съдържа:

Ревитализиращ шампоан с колаген за тънка, увредена и крехка коса - Arganicare, 400 мл: шампоан, съдържащ натурални съставки, с ролята да осигури оптимална грижа за фина, увредена или чуплива коса. Шампоан с уникална формула, обогатена с колаген и арганово масло възстановява протеините и възстановява хидратацията, възстановява увредената структура на косъма, възстановява протеините и възстановява нивото на хидратация. Косата ви е видимо регенерирана, плътна и копринена.

Начин на употреба: Шампоанът се нанася върху мокра коса, масажира се нежно и след това се изплаква обилно с вода.

Възстановяващ колагенов балсам за тънка, увредена и чуплива коса - Arganicare, 400 мл: балсамът с колаген и ценно арганово масло е създаден, за да предложи специална грижа за вашата коса, дълбоко подхранване и балансирана хидратация. Уникалната формула на балсама, обогатена с колаген, помага на косата да се регенерира отвътре и осигурява обем, без да я утежнява. Още с първото нанасяне косата ще възвърне своя здрав, силен, кадифен и блестящ вид.

Начин на употреба: нанесете върху мокра коса след измиване с шампоан и масажирайте по дължината на косата, особено в краищата, и оставете да действа 2-3 минути, след което изплакнете добре.

Тип Коса: Изтощена.

Ползи: Регенерира, Обем, Хидратира.

Производител: Arganicare

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg