ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Защитен серум с биотин за суха и увредена коса - Arganicare Protective Hair Serum For Dry & Damaged Hair, 100 мл

Производител: Arganicare

Раздел: Козметични продукти

Категории: Грижа за косата

Подкатегории: Серуми

Код на продукта: 753622

ID оферта: 753334

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 42 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 450 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 10 лв.
за поръчки над 150 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Защитен серум с биотин за суха и увредена коса - Arganicare Protective Hair Serum For Dry & Damaged Hair, 100 мл: серум, обогатен с биотин, който предлага защитно покритие, което подновява вътрешната устойчивост на косъма. Съдържа комплекс от основни хранителни вещества биотин (известен като витамин B7), витамин B5, арганово масло, кератин и екстракт от лайка, които укрепват косата, правят я по-гъвкава и я предпазват от ежедневните щети на околната среда. Благодарение на своите съставки, този серум е подходящ за всички типове коса, но особено за суха, увредена или хвърчаща коса. Той е идеален за поддържане на косата ви гладка, мека, копринена, идеално хидратирана, без къдрене и невероятно мека, като й придава мекота и блясък.

Състав: циклопентасилоксан, диметиконол, коко-каприлат, диметикон, каприлил метикон, c13-15 алкан, диметикон кросполим, парфюм, етилов алкохол, масло от ядки на argania spinosa, биотин, масло от prunus amygdalus dulcis (сладък бадем) .

Начин на употреба: за ежедневна употреба нанесете малко количество серум върху мокра коса, подсушете и след това стилизирайте. Разпределете серума равномерно върху косата, това ще придаде на косата здрав и естествен вид. За лечение с интензивна грижа нанасяйте обилно количество серум два пъти седмично и оставете серума да действа 30 минути, преди да изплакнете с вода.

Тип Коса: Всички типове, Суха, Изтощена.

Ползи: Хидратира, Блясък.

Количество: 100 мл.

Производител: Arganicare

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg