ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Трайно лечение за интензивно третирана и обезцветена коса - Farmavita Life the Perm Nr. 2, 500 мл

Производител: Farmavita

Раздел: Козметични продукти

Категории: Грижа за косата

Подкатегории: Процедури за коса

Код на продукта: 733353

ID оферта: 733064

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 19 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 5 лв.
за поръчки над 80 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Трайно лечение за интензивно третирана и обезцветена коса - Farmavita Life the Perm Nr. 2, 500 мл: нова формула с изискан флорален аромат. Помага ви да създадете дълготраен перманент, да получите изразителни къдрици и обем, без да увреждате косата. Специалната формула фиксира косъма и позволява на протеиновите молекули да проникнат дълбоко в структурата на косъма, като по този начин гарантира защита, жизнен вид и еластичност. Траен състав за интензивно третирани и изрусени коси.

Начин на употреба: измийте косата си, след това подсушете с кърпа, навийте всеки кичур на маши, след като нанесете продукта върху кичура коса, след това поставете пластмасова капачка, оставете продукта да действа 30- 35 минути и постоянно проверявайте процеса. След като изтече времето за действие, изплакнете косата на къдриците с топла вода. Нанесете Farmavita Neutralizer чрез потупване с гъба, оставете да действа 10 минути. След това свалете машите и изплакнете добре косата си с топла вода, изсушете с дифузер.

Внимание: Трябва да носите подходящи защитни ръкавици. Избягвайте контакт с кожата и очите, ако това се случи, изплакнете незабавно с вода.

Тип Коса: Изтощена.

Ползи: Дефинира къдриците.

Производител: Farmavita

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg