ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Лак за нокти с гел ефект - OPI Infinite Shine Terribly Nice Collection, Yay or Neigh, 15 мл

Производител: OPI

Раздел: Козметични продукти

Категории: Ръце и нокти

Подкатегории: Лакове за нокти

Код на продукта: 730885

ID оферта: 730596

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 31 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 5 лв.
за поръчки над 80 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Лак за нокти с гел ефект - OPI Infinite Shine Terribly Nice Collection, Yay or Neigh, 15 мл: лимитираната колекция от лакове за нокти OPI Terribly Nice съдържа 14 лъскави, метални, перлени или блестящи Добавете любимите си лакове за нокти от OPI към коледния си списък и се поглезете с разнообразна гама от празнични нюанси за бляскава празнична визия!

Лакът за нокти Infinite Shine е иновативна система в 3 стъпки. Когато се прилага като система, неговите слоеве работят заедно, за да осигурят по-голяма устойчивост и интензивен блясък, който продължава до 11 дни. OPI Infinite Shine устойчив лак за нокти се предлага в над 130 нюанса. Гамата Infinite Shine включва разнообразие от нюанси в унисон с модните тенденции, вариращи от нюдови тонове до наситени червени и розови нюанси. Този устойчив лак за нокти без лампа предлага интензивен цвят и безупречен блясък и се отстранява от ноктите като всеки нормален лак за нокти. Произведено в САЩ.

Как работи системата Infinite Shine:
Стъпка 1. Основата за лак за нокти, Infinite Shine ProStay Primer, съдържа смес от полимери, разтворители и пластификатори, които действат като котва върху нокътя за останалата част от системата и осигуряват равномерно нанасяне.
Стъпка 2. OPI Infinite Shine цвят (класически лак за нокти) съдържа уникален олигомер, който започва да реагира веднага щом горната част се нанесе върху лака за нокти и системата е изложена на естествена светлина, като по този начин образува мрежа от полимерни вериги и укрепва цветен слой.
Стъпка 3. Запечатващият плот, Infinite Shine ProStay Gloss, съдържа олигомер и фотоинициатор, който активира цялата система на естествена светлина, като започва реакция между горните слоеве и цвета. Така тези слоеве са свързани, укрепвайки цялата система и улавяйки блясъка.

Начин на употреба: върху предварително почистения и обезмаслен нокът нанесете основен слой OPI Infinite Shine Primer, като запечатате добре краищата. След това нанесете два слоя лак за нокти OPI Infinite Shine Gel Effect, последван от топ слой OPI Infinite Shine Gloss. Залепете добре краищата след всяко нанасяне. Изчакайте 2 минути между всяко от 4-те приложения.

Количество: 15 мл.

Производител: OPI

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg