ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Ароматизирани свещи за масаж Cosmo Oil Rose Massage Candle - Massage Candle Wax Sweet Almond and Shea Butter, 100 мл

Производител: Kosmo Line

Раздел: Парфюми

Категории: Парфюми за дома

Подкатегории: Ароматни свещи

Код на продукта: 725511

ID оферта: 725168

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 43 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 5 лв.
за поръчки над 80 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Ароматизирани свещи за масаж Cosmo Oil Rose Massage Candle - Massage Candle Wax Sweet Almond and Shea Butter, 100 мл: е 100% натурален, растителен, от масло от сладък бадем, масло от ший, емолиент, получен от масло от орех, кокос, розово масло и бял пчелен восък с отлични омекотяващи свойства, предотвратяващ дехидратацията на кожата, релаксиращ, тонизиращ кожата и детоксикиращ. Свещта е подходяща за всеки тип кожа, оставяйки я хидратирана, обновена, парфюмирана и ревитализирана моментално. Естествените съставки гарантират, че течовете на восък са лесни за управление и почистване.

Начин на употреба: Оставете свещта да гори 5-10 минути, така че в горната част на свещта да се образува достатъчно разтопен восък. След това изключете огъня, изчакайте 1 минута, изсипете полученото масло върху кожата и започнете масажа. Маслото, получено чрез топене, е с температура 42°C.

Внимание: Не използвайте нагрятия продукт върху лицето. Избягвайте контакт с очите. Не оставяйте свещта без надзор. Дръжте запалената свещ далеч от запалими предмети. Дръжте далеч от деца. Не оставяйте в близост до домашни любимци.

Количество: 100 мл.

Производител: Kosmo Line

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg