ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Дезинфекционен препарат за повърхности Klintensiv, 500 мл


-7%

Първоначална цена: 14 лв.


Намалена цена: 13 лв.


Производител: Klintensiv

Раздел: Медицински консумативи

Категории: Дезинфектанти

Подкатегории: Повърхностни дезинфектанти

Код на продукта: 725472

ID оферта: -

Наличност: Няма наличност

Време за доставка: Няма наличност

Понастоящем този продукт не е наличен или не е част от офертата на Esteto.

Описание на продукта:

Дезинфекционен препарат за повърхности Klintensiv, 500 мл: се използва за почистване и дезинфекция на повърхности, медицински инструменти и микрофлора; Това е разтвор с детергентни и дезинфекционни свойства, без алдехиди, с широк спектър на биоцидно действие, създаден съгласно разпоредбите на европейските хармонизирани правила за дезинфекция; активните вещества са кватернерни амониеви соли. Може да се използва за дезинфекция на оборудване, контейнери, потребителски и медицински прибори. Изисква изплакване, ако се дезинфекцират инвазивни инструменти или повърхности, които влизат в пряк контакт с пациента.

Начин на употреба: За повърхности, напръскайте продукта директно върху зоната, която се нуждае от почистване и/или дезинфекция и разпределете активния разтвор равномерно върху цялата повърхност и предметите, които трябва да бъдат дезинфекцирани (можете да използвате парче нетъкан текстилен материал); оставете да действа 5 минути; не изплаквайте продукта. За инструменти, поставете продукта във ваната, след това инструментите за дезинфекция; оставя се да се дезинфекцира минимум 10 минути в зависимост от необходимостта от микробиологично обеззаразяване. За микроаерофлора в резервоара на пулверизатора въведете количеството дезинфектант, изчислено според обема на помещението (10 ml/1 кубичен метър). Когато устройството е активирано, в стаята няма да има никой; включете уреда до изчерпване на разтвора в резервоара, след което оставете разтвора да подейства поне 10 минути в зависимост от необходимостта от микробиологично обеззаразяване.

Внимание: Да се ??съхранява в закрити, чисти, добре проветриви помещения, при температури между + 5°C и + 30°C. Вреден е при поглъщане. Ще се използва със защитни ръкавици. Препоръчително е да се избягва контакт с други продукти с биоцидно действие или с други детергенти, особено такива, съдържащи анионни повърхностноактивни вещества или алдехиди.

Количество: 500 мл.

Производител: Klintensiv

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg