ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Натурален захарен восък за епилация с ленти - Simoun Sugar Paste Natural Hair Epilation, 1000 гр

Производител: Simoun

Раздел: Салонни консумативи

Категории: Восъчна епилация и аксесоари

Подкатегории: Епилиращ восък за еднократна употреба

Код на продукта: 724750

ID оферта: 724408

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 46 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 5 лв.
за поръчки над 80 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Натурален захарен восък за епилация с ленти - Simoun Sugar Paste Natural Hair Epilation, 1000 гр: ще ви помогне да се отървете от нежеланото окосмяване само за няколко минути. Може да се използва върху всяка област на тялото и издърпва космите от корена, оставяйки кожата гладка до 4 седмици. Захарният восък не се придържа към здравата кожа, а само към косата, а самата процедура е по-малко болезнена от класическата версия. Той също така представлява алтернатива за хора с чупливост на капилярите, като може да се използва при по-ниски температури от класическия восък.

Предимства: напълно естествен, нежен, безопасен и ефективен за всички типове кожа и всички части на тялото, идеален за чувствителна кожа, не оставя лепкава каша; без смоли, химикали, токсични, парабени; минимален дискомфорт и дразнене; елиминира врастването на косми под кожата и накъсването на косъма; ексфолира кожата и премахва мъртвите кожни клетки; косата става тънка; оставя кожата мека, чиста и комфортна; използва се при стайна температура, така че никога няма да изгори кожата.

Начин на употреба: Почистете добре кожата със спирт. Загрейте восъка, като поставите съда без капак, в съд с вода или в микровълнова печка. Нанесете восъка на тънък слой по посока на растежа на косъма, като използвате шпатула. Поставете лента върху восъка и натиснете, докато залепнат. С едната ръка дръжте кожата опъната, а с другата издърпайте лентата бързо, в посока обратна на растежа на косъма. За да премахнете остатъците от восък, останал върху кожата, изплакнете с вода и нанесете овлажняващ лосион.

Внимание: Избягвайте кола маска върху брадавици, рани, раздразнена и изгоряла кожа. Не прегрявайте продукта, защото текстурата може да се промени и има опасност от изгаряне. Винаги проверявайте температурата преди употреба, като нанесете тънък слой върху опакото на ръката си.

Количество: 1000 г.

Производител: Simoun

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:

-11%
Депилиращи ленти за тяло с гел восък Farmec, 16бр
Депилиращи ленти за тяло с гел восък Farmec, 16бр

Първоначална цена: 9 лв.


Намалена цена: 8 лв.


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg