ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Супер миещи се пастели за баня за деца, Easy Care Baby, 6 пастели

-8%
super-mieschi-se-pasteli-za-banya-za-detsa-easy-care-baby-6-pasteli-1.jpg

Производител: Easy Care Baby

Раздел: -

Категории: -

Подкатегории: -

Код на продукта: 718149

ID оферта: 717831

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Първоначална цена: 12 лв.

Цена: 11 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 5 лв.
за поръчки над 80 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Супер миещи се пастели за баня за деца, Easy Care Baby, 6 пастели: могат да се използват от деца по време на баня, за да рисуват или оцветяват върху гладки повърхности като вани, плочки или плочки. Тези моливи са напълно безопасни и нетоксични, те са прибиращи се и по този начин позволяват тяхното съхранение без да се повреди олово. Кутията съдържа 6 разноцветни молива (лилав, син, зелен, жълт, оранжев, червен) и 1 гумичка във формата на делфин.

Предимства: тестван и сертифициран за безопасност на материала, безопасен и нетоксичен; супер миещи се, повърхностите се мият бързо и без остатъци, развиват въображението и имат образователна цел.

Внимание: Противопоказан за деца под 3 години. Моливите могат да съдържат малки части, които могат да бъдат погълнати или вдишани и има опасност от задушаване. Не оставяйте творческата опаковка в обсега на деца. Отстранете опаковката на продукта, преди да дадете моливите на детето. Моля, наблюдавайте детето, докато използвате този продукт. Запазете инструкциите и етикетите за бъдещи справки. Дръжте моливите далеч от огън. Пазете продуктите от високи температури и влажност.

Количество: 6 броя.

Производител: Easy Care Baby

Важно: Валидна промоция в рамките на наличните продукти!

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg