ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Интелигентна видеокамера с Wii за наблюдение, бяла, лесна за грижа за бебето

-11%
inteligentna-videokamera-s-wii-za-nablyudenie-byala-lesna-za-grizha-za-bebeto-2.jpg
inteligentna-videokamera-s-wii-za-nablyudenie-byala-lesna-za-grizha-za-bebeto-1.jpg

Производител: Easy Care Baby

Раздел: -

Категории: -

Подкатегории: -

Код на продукта: 718142

ID оферта: 717824

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Първоначална цена: 153 лв.

Цена: 135 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 5 лв.
за поръчки над 80 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Интелигентна видеокамера с Wii за наблюдение, бяла, лесна за грижа за бебето: ви позволява да наблюдавате къщата или камера в къщата с яснота от 1080P IP Full HD от вашия компютър, смарт телефон или таблет , чрез безплатно, лесно за използване приложение. Той е идеален за наблюдение на детски стаи, домашни любимци или други интересни обекти, всеки ден и по всяко време. Приложението е съвместимо с IOS, Android или Windows. Камерата работи с постоянен източник на захранване и може да бъде включена както към 230V контакт, така и към всяко устройство с USB щепсел. Камерата работи чрез приложение, съвместимо с IOS, Android или Windows, безплатно и лесно за използване. Това приложение постоянно се обновява и подобрява Камерата има резолюция на дисплея 1920 x 1080 и обхват на нощно виждане 9 метра.

Предимства: интелигентно панорамиране, накланяне, мащабиране и нощно виждане, сензор за движение, аларма, предупреждение за откриване на движение в реално време и автоматично проследяване, съхранение на данни в облака или чрез карта с памет, двупосочен звук, безплатно приложение .

Цвят: Бял.

Производител: Easy Care Baby

Важно: Валидна промоция в рамките на наличните продукти!

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg