ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Силиконова тренировъчна четка за зъби BabyCare REER 79253

Производител: Reer

Раздел: Играчки, деца и бебета

Категории: Хигиена & Грижа

Подкатегории: Детски артикули за дентална хигиена

Код на продукта: 710106

ID оферта: 709793

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 22 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 450 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 10 лв.
за поръчки над 150 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Силиконова тренировъчна четка за зъби BabyCare REER 79253: с тренировъчната четка за зъби родителите могат да практикуват грижа за зъбите с децата си още преди появата на първите зъби. Препоръчва се от 0 месеца. Двустепенният комплект за грижа за зъбите се състои от четка за зъби с 2 края: масажираща глава, която успокоява зъбобола и силиконова четка за грижа за първите малки зъбки. Безопасен и практичен благодарение на дистанционния пръстен, който предпазва от наранявания на врата.

Предимства дръжката на четката е идеална и за малките детски ръчички. С нехлъзгащата си повърхност улеснява упражняването на правилните движения на четкането и насърчава детето да си мие зъбите със собствените си ръце. За да позволи вертикално, хигиенично съхранение, далеч от мръсотия и бактерии, четката за зъби беше снабдена с вендуза, която прилепва към гладки повърхности. За дълъг живот и особено хигиенично, може да се стерилизира в парен стерилизатор. Меките устойчиви на захапване остриета осигуряват продължителна употреба без износване.

Изработени са от висококачествен, безопасен за храна силикон, който не съдържа вредни вещества като PVC, BPA, латекс или фталати - за напълно безопасна употреба.

Препоръчва се от 0 месеца.

Количество: 2 броя.

За: Деца.

Цвят: Бял.

Възраст: над 0 месеца.

Производител: Reer

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg