ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Фиксиращ спрей със силна фиксация - Kemon And 44 Vamp Spray, 300 млПроизводител: Kemon

Раздел: Козметични продукти

Категории: Стайлинг за коса

Подкатегории: Лакове за коса

Код на продукта: 709477

ID оферта: -

Наличност: Няма наличност

Време за доставка: Няма наличност

Понастоящем този продукт не е наличен или не е част от офертата на Esteto.

Описание на продукта:

Фиксиращ спрей със силна фиксация - Kemon And 44 Vamp Spray, 300 мл: стилизирайте красотата си - И е професионалната гама от продукти за оформяне на коса, предназначена да осигури пълна свобода в оформянето на косата, формулира своите иновативни продукти, всички притежаващи сертификати ICEA VEGAN и LOVE NATURE, обогатени с активни съставки с антиоксидантни свойства и UV филтри, които предпазват косата, като в същото време осигуряват естествен ефект без остатъци.

Активни съставки от гамата And: съставки, които предпазват косата от външни сенсибилизиращи агенти и срещу стареене на клетките. Чрез ежедневна употреба косата е защитена, запазвайки структурата и здравето си. Процианидините от гроздови семки допринасят за предотвратяване на образуването на свободни радикали, предизвикани от UV радиацията, успокояват кожните раздразнения и забавят процеса на стареене на клетките. Ферулиновата киселина има антиоксидантни свойства и е отличен UV филтър.

Kemon And 44 Vamp Spray спрей за коса със силна фиксация и бързо съхнене, без да оставя следи. Леката му текстура се отстранява лесно с разресване на косата. Перфектен за незабавно фиксиране на кичур или за дефиниране на прическата като цяло.

Начин на употреба: Разклатете преди употреба и напръскайте върху суха коса от разстояние около 30 см. Напръскайте накрая със сешоар за дълготраен ефект.

Тип Коса: Всички типове.

Ползи: Фиксира.

Количество: 300 мл.

Производител: Kemon

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg