ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Серум за запечатване на краищата - Kemon And 05 Seal Serum, 100 мл

Производител: Kemon

Раздел: Козметични продукти

Категории: Грижа за косата

Подкатегории: Серуми

Код на продукта: 709431

ID оферта: 709120

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 25 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 5 лв.
за поръчки над 80 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Серум за запечатване на краищата - Kemon And 05 Seal Serum, 100 мл: стилизирайте красотата си - И е професионалната гама от продукти за оформяне на косата, предназначена да осигури пълна свобода в оформянето на косата, нейните формули са иновативни, всички притежаващ сертификати ICEA VEGAN и LOVE NATURE, обогатен с активни съставки с антиоксидантни свойства и UV филтри, които предпазват косата, като в същото време придават естествен ефект без остатъци.

Активни съставки от гамата And: съставки, които предпазват косата от външни сенсибилизиращи агенти и срещу стареене на клетките. Чрез ежедневна употреба косата е защитена, запазвайки структурата и здравето си. Процианидините от гроздови семки допринасят за предотвратяване на образуването на свободни радикали, предизвикани от UV радиацията, успокояват кожните раздразнения и забавят процеса на стареене на клетките. Ферулиновата киселина има антиоксидантни свойства и е отличен UV филтър.

Kemon And 05 Seal Serum изглаждащ серум, който хидратира и запечатва накъсаните краища, осигурявайки блясък и мекота.

Начин на употреба: Разпределете равномерно върху суха коса, по дължината и по върховете. Серумът е идеален и за елиминиране на статичното електричество от косата.

Тип Коса: Изтощена.

Ползи: Полира, Хидратира.

Количество: 100 мл.

Производител: Kemon

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg