ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Спрей за термична защита - Kemon And 13 Heat Spray, 200 млПроизводител: Kemon

Раздел: Козметични продукти

Категории: Стайлинг за коса

Подкатегории: Лакове за коса

Код на продукта: 709403

ID оферта: -

Наличност: Няма наличност

Време за доставка: Няма наличност

Понастоящем този продукт не е наличен или не е част от офертата на Esteto.

Описание на продукта:

Спрей за термична защита - Kemon And 13 Heat Spray, 200 мл: стилизирайте красотата си - И е професионалната гама от продукти за оформяне на коса, предназначени да осигурят пълна свобода в оформянето на косата, нейните формули са иновативни, всички задържащи сертификатите ICEA VEGAN и LOVE NATURE, обогатени с активни съставки с антиоксидантни свойства и UV филтри, които предпазват косата, като в същото време придават естествен ефект без остатъци.

Активни съставки от гамата And: съставки, които предпазват косата от външни сенсибилизиращи агенти и срещу стареене на клетките. Чрез ежедневна употреба косата е защитена, запазвайки структурата и здравето си. Процианидините от гроздови семки допринасят за предотвратяване на образуването на свободни радикали, предизвикани от UV радиацията, успокояват кожните раздразнения и забавят процеса на стареене на клетките. Ферулиновата киселина има антиоксидантни свойства и е отличен UV филтър.

Kemon And 13 Heat Spray термозащитен спрей, който осигурява гладко и лъскаво покритие и предпазва косата по време на топлинно оформяне. Неговата лека формула не претоварва дори тънки и деликатни кичури. Може да се използва върху мокра или суха коса.

Начин на употреба: напръскайте върху мокра коса и продължете да оформяте по желание. Нанесете върху суха коса, за максимална защита на най-чувствителните зони.

Тип Коса: Всички типове.

Ползи: Термична защита.

Количество: 200 мл.

Производител: Kemon

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:

-16%
 Крем за коса Tigi Bed Head Curls Rock Amplifier 113 мл
Крем за коса Tigi Bed Head Curls Rock Amplifier 113 мл

Първоначална цена: 30 лв.


Намалена цена: 25 лв.


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg