ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Гъвкав моделиращ гел - Kemon And 34 Flex Gel, 200 мл

Производител: Kemon

Раздел: Козметични продукти

Категории: Стайлинг за коса

Подкатегории: Гел за коса

Код на продукта: 709390

ID оферта: 709080

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 21 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 5 лв.
за поръчки над 80 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Гъвкав моделиращ гел - Kemon And 34 Flex Gel, 200 мл: стилизирайте красотата си - И е професионалната гама от продукти за оформяне на коса, предназначени да осигурят пълна свобода при моделиране на косата, нейните формули са иновативни, всички поддържат Сертификати ICEA VEGAN и LOVE NATURE, обогатени с активни съставки с антиоксидантни свойства и UV филтри, които предпазват косата, придавайки в същото време естествен ефект без остатъци.

Активни съставки от гамата And: съставки, които предпазват косата от външни сенсибилизиращи агенти и срещу стареене на клетките. Чрез ежедневна употреба косата е защитена, запазвайки структурата и здравето си. Процианидините от гроздови семки допринасят за предотвратяване на образуването на свободни радикали, предизвикани от UV радиацията, успокояват кожните раздразнения и забавят процеса на стареене на клетките. Ферулиновата киселина има антиоксидантни свойства и е отличен UV филтър.

Kemon And 34 Fix Gel е гел за гъвкаво моделиране, който дава блестящ и влажен ефект и лесна, еластична фиксация.

Начин на употреба: разпределете равномерно върху мокра или суха коса и дефинирайте прическата. Използвайте го в комбинация с 54 Fix Gel, за да регулирате нивото на фиксация.

Тип Коса: Всички типове.

Ползи: Моделира.

Количество: 200 мл.

Производител: Kemon

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg