ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Пудра за коса за обем - Kemon And 40 Dry Powder, 5 гр


-10%

Първоначална цена: 28 лв.


Намалена цена: 25 лв.

-10%

Първоначална цена: 28 лв.


Намалена цена: 25 лв.

-12%

Първоначална цена: 32 лв.


Намалена цена: 28 лв.


Производител: Kemon

Раздел: Козметични продукти

Категории: Стайлинг за коса

Подкатегории: Лакове за коса

Код на продукта: 709375

ID оферта: -

Наличност: Няма наличност

Време за доставка: Няма наличност

Понастоящем този продукт не е наличен или не е част от офертата на Esteto.

Описание на продукта:

Пудра за коса за обем - Kemon And 40 Dry Powder, 5 гр: стилизирайте красотата си - И е професионалната гама от продукти за оформяне на коса, предназначена да осигури пълна свобода в оформянето на косата, формулира своите иновативни продукти, всички притежаващ сертификати ICEA VEGAN и LOVE NATURE, обогатен с активни съставки с антиоксидантни свойства и UV филтри, които предпазват косата, като в същото време придават естествен ефект без остатъци.

Активни съставки от гамата And: съставки, които предпазват косата от външни сенсибилизиращи агенти и срещу стареене на клетките. Чрез ежедневна употреба косата е защитена, запазвайки структурата и здравето си. Процианидините от гроздови семки допринасят за предотвратяване на образуването на свободни радикали, предизвикани от UV радиацията, успокояват кожните раздразнения и забавят процеса на стареене на клетките. Ферулиновата киселина има антиоксидантни свойства и е отличен UV филтър.

Пудра за обем 40 Dry Powder е матираща пудра, която придава на косата изключителен обем и текстура. Той е идеален за постигане на творчески и драматични завършващи ефекти.

Начин на употреба: разклатете добре бутилката и нанесете директно в корените на суха коса, използвайте ръцете си, за да направите желаната прическа. Може да се използва в комбинация с 55 Hold Spray за създаване на екстремни визии. Перфектен за прически с плитки и за подготовка на косата за оформяне.

Тип Коса: Всички типове.

Ползи: Обем, Матира, Моделира.

Количество: 5 г.

Производител: Kemon

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:

-16%
 Крем за коса Tigi Bed Head Curls Rock Amplifier 113 мл
Крем за коса Tigi Bed Head Curls Rock Amplifier 113 мл

Първоначална цена: 30 лв.


Намалена цена: 25 лв.


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg