ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Кадифен крем за ръце - Kemon Actyva Bellessere Hand Cream, 50 млПроизводител: Kemon

Раздел: Козметични продукти

Категории: Ръце и нокти

Подкатегории: Кремове за маникюр и педикюр

Код на продукта: 709020

ID оферта: -

Наличност: Няма наличност

Време за доставка: Няма наличност

Понастоящем този продукт не е наличен или не е част от офертата на Esteto.

Описание на продукта:

Кадифен крем за ръце - Kemon Actyva Bellessere Hand Cream, 50 мл: Bellessere е линията продукти, базирани на арганово масло, формулирани за грижа и красота за косата и тялото. Продуктите са идеални за цялото семейство и с една стъпка предлагат мека, блестяща коса и кадифена, гладка и деликатно ухаеща кожа.

Кадифен крем за ръце с масла от арган и сладък бадем, екстракт от ленено семе, безсмъртниче, невен и Velian Complex - патентована смес от лечебни растения, които работят в синергия, за да произвеждат антиоксидантни, успокояващи, омекотяващи и защитни ефекти. Има подхранващи свойства и против стареене. Хидратира кожата, като я прави мека, без да оставя усещане за омазняване.

Основни съставки: Арганово масло, ленено масло, омекотяващи активни съставки, които засилват блясъка.

Професионален продукт. Kemon е известна италианска марка професионална козметика, с история от 1959 г. Продуктите на Kemon са интелигентна смесица между наука и природа, с изобилие от естествени съставки от биологично земеделие. Устойчивостта и опазването на околната среда са принципи, от които Kemon се ръководи в цялата си дейност. Продуктите Kemon Actyva са сертифицирани от Icea Vegan. Марката Actyva представлява много специализирана гама от продукти, сегментирани по такъв начин, че да задоволят всякакви нужди. Балансът между естествените съюзници и научните изследвания е това, което дава стойност на козметичните съставки, които от своя страна са подсилени, креативно дозирани и балансирани в перфектни и невероятно ефективни формули. Actyva се основава на три основни принципа: прозрачност към всички потребители, сертифицирани Green & Clean формули, както и безопасност и устойчивост за околната среда и потребителите.

Начин на употреба: Нанесете върху чиста и суха кожа, като масажирате нежно, докато се абсорбира напълно.

Ползи: Хидратира.

Количество: 50 мл.

Производител: Kemon

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg