ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Комплект за отстраняване на кърлежи - Ceumed Stop Tick Safe Removal Kit, 1 бр

-9%
komplekt-za-otstranyavane-na-krlezhi-ceumed-stop-tick-safe-removal-kit-1-br-1.jpg

Производител: Ceumed

Раздел: Медицински консумативи

Категории: Общи консумативи

Подкатегории: Санитарни комплекти

Код на продукта: 612110

ID оферта: 611827

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Първоначална цена: 43 лв.

Цена: 39 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 5 лв.
за поръчки над 80 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Комплект за отстраняване на кърлежи - Ceumed Stop Tick Safe Removal Kit, 1 бр: медицинско изделие за безопасно отстраняване на кърлежи от тялото на хора и животни. Намалява риска от болести, пренасяни от кърлежи като енцефалит, лаймска болест, бабезиоза, амаплазмоза и др. Технологията му бързо замразява кърлежа, като по този начин предотвратява риска от инфекция след смачкването му. Комплектът съдържа спрей с приблизително 60 дози, за бързо поглъщане на до 40 кърлежа, устройство за отстраняването им и епруветка за събиране на кърлежи. Не съдържа пестициди, безопасен за хора и животни. Не е подходящ за деца под 3 години.

Начин на употреба: Прочетете инструкциите на опаковката. Бутонът за пръскане се отваря чрез завъртане по посока на часовниковата стрелка от затворено в отворено положение. Накрайникът се поставя внимателно около клещите. Натиснете бутона на пулверизатора докрай, за да освободите пълната доза.
Преди първа употреба натиснете два пъти бутона за пръскане. Правилната кука за отстраняване на кърлежи се избира въз основа на размера на кърлежа. С помощта на препарат за отстраняване притиснете кърлежа възможно най-близо до кожата. Устройството за отстраняване на клещите внезапно се повдига. Проверете дали част от кърлежа не е останала в кожата. Дезинфекцирайте третираната зона.

Количество: 1 броя.

Производител: Ceumed

Важно: Валидна промоция в рамките на наличните продукти!

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg