ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Избелващ прах срещу жълти нюанси Fanola Color No Yellow Clay Lightener Избелващ прах за Balayage и Freehand техники, 2x 450 гр

Производител: Fanola

Раздел: Козметични продукти

Категории: Боя за Коса и Оксидант

Подкатегории: Професионална боя

Код на продукта: 542302

ID оферта: 542017

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 84 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 5 лв.
при поръчки по-малки от 250 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Избелващ прах срещу жълти нюанси Fanola Color No Yellow Clay Lightener Избелващ прах за Balayage и Freehand техники, 2x 450 гр: избелващ прах, срещу жълти нюанси, за balayage и безплатно избелване. Неутрализира нежеланите нюанси и предлага сияен цвят. Подходящ е за балаяж и творчески техники, с отваряща сила 6/7 тона. Той се смесва с окислителя и образува разтвор с перфектна консистенция, който прилепва към косата, без да тече или изсушава. Не съдържа силиций или титанов диоксид.

Как да използвате: само за професионална употреба! Прочетете инструкциите преди употреба! Смесете праха заедно с окислителя, в неметален съд с помощта на пластмасова шпатула, в съотношение 1: 2 (избелващ прах + окислител). Нанесете незабавно върху косата с четка и оставете да действа, докато се достигне желаното ниво на избелване, но не повече от 45 минути. След времето за действие изплакнете косата, докато водата стане бистра, след това измийте с шампоан и изплакнете отново.

Забележка: окислителят не е включен. Трябва да се закупи отделно.

Производител: Fanola

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg