ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Полупостоянна боя Londa Professional Color Switch, Cruch! Celeste, 80мл

-68%
polupostoyanna-boya-londa-professional-color-switch-cruch-celeste-80ml-1.jpg

Производител: Londa Professional

Раздел: Козметични продукти

Категории: Боя за Коса и Оксидант

Подкатегории: Боя без амоняк

Код на продукта: 499805

ID оферта: 499508

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Първоначална цена: 16 лв.

Цена: 5 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 10 лв.
при поръчки по-малки от 250 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Полупостоянна боя Londa Professional Color Switch, Cruch! Celeste, 80мл: полуперманентна професионална боя с кремообразна консистенция и формула, създадена на базата на технологията Grip-On, която позволява лесно и прецизно нанасяне, както и перфектно покритие. Съдържа катионни и анионни пигменти с големи молекули, които не могат да проникнат във влакното на косъма в дълбочина, разпределяйки го равномерно по външната му повърхност, за да осигурят получаване на живи, интензивни и ярки цветове. Боята се предлага в 8 модерни нюанса, които могат да се нанасят върху косата като такива или могат лесно да се комбинират, за да се създадат неограничени цветови комбинации. Той е идеален за всички типове коси, текстури и структури, както естествени, така и химически обработени, и може да се прилага с помощта на различни техники (фолио, свободни ръце и др.). Не изисква окислител, тъй като е готов за употреба.

Приложение: нанесете върху суха коса, разпределете равномерно по цялата дължина с гребен, оставете да действа до 20 минути, след което изплакнете, докато водата стане чиста. Не се изисква смесване с оксидант, амоняк или пероксид, за да бъде готов за употреба. За по-интензивен цветен резултат се препоръчва предварително да избелите косата.

Ползи: Поддържа цвета.

Количество: 80 мл.

Цвят: Син.

Производител: Londa Professional

Важно: Валидна промоция в рамките на наличните продукти!

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg