ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Полупостоянна директна боя - Manic Panic Classic, нюанс Rockabilly Blue 118 мл

Производител: Manic Panic

Раздел: Козметични продукти

Категории: Боя за Коса и Оксидант

Подкатегории: Боя без амоняк

Код на продукта: 490970

ID оферта: 490676

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 28 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 10 лв.
при поръчки по-малки от 250 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Полупостоянна директна боя - Manic Panic Classic, нюанс Rockabilly Blue 118 мл: Полупостоянна боя, която дава директен цвят, формулирана за идентифициране на влакната на косата и комбиниране с тях на молекулярно ниво. Рициновото масло помага за изглаждане на разделените косми и подобрява задържането на овлажнители, в резултат на което косата остава по-мека, блестяща и здрава. Веган млечната киселина има ролята на кондициониране, овлажняване и укрепване на косата, като помага да се предотврати нейното начупване. Съдържа внимателно подбрани пигменти, които предотвратяват внезапната загуба на цвета и позволяват постепенно избледняване на нюансите, като постепенно се превръщат в пастелни тонове след всяко измиване. 100% веган продукт, без да се тества върху животни.

Как да използвам: Шампоан на косата с помощта на шампоан за дълбоко почистване. Нанесете върху прясно измита коса. Изсипете желаното количество в купата за боядисване на коса и нанесете равномерно с четката за коса. Не се прилага върху скалпа, но на около 1,3 см от скалпа. Покрийте косата напълно, сресана равномерно, докато външният вид стане пенлив. Покрийте косата си с пластмасова капачка и оставете да действа 30 минути или повече. Изплакнете косата си със студена вода, докато стане почти прозрачна.

Количество: 118 мл.

Цвят: Син.

Производител: Manic Panic

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg