ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Луксозна перманентна кремообразна боя, нюанс 8.2 Very Light Irise Blonde,Green Light 100 млПроизводител: Green Light

Раздел: Козметични продукти

Категории: Боя за Коса и Оксидант

Подкатегории: Професионална боя

Код на продукта: 490732

ID оферта: -

Наличност: Няма наличност

Време за доставка: Няма наличност

Понастоящем този продукт не е наличен или не е част от офертата на Esteto.

Описание на продукта:

Луксозна перманентна кремообразна боя, нюанс 8.2 Very Light Irise Blonde,Green Light 100 мл: Перманентна кремообразна боя, която гарантира ефективно лечение и оцветяване на косата. Цветът е интензивен и лъскав, покрива изцяло побелялата коса и позволява креативни комбинации. Също така, тази боя предпазва косата благодарение на антиоксидантните и защитни свойства на белия чай. Ролята на маслото от орхидеи е да придава еластичност, обем и блясък на косата, като я предпазва от UV лъчи и замърсяване.

Как да използвате: смесете в неметална купа боята с окислителя в желаната концентрация, в съотношение 1: 1,5 (1 част боя, 1,5 части оксидант) или 1: 2 ( 1 част боя, 2 окислителни части) в случай на нюанси Super Blond и Ultra Lightener. Получената смес нанесете върху суха коса, времето за действие в зависимост от вида на косата и желания резултат от цвета, след което изплакнете обилно с вода, докато боята се отстрани напълно. Прочетете и следвайте инструкциите за употреба.


Количество: 100 мл.

Цвят: Рус.

Производител: Green Light

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg