ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Лак за нокти - Infinite Shine Lacquer Milano Complimentary Wine, OPI 15 млПроизводител: OPI

Раздел: Козметични продукти

Категории: Ръце и нокти

Подкатегории: Лакове за нокти

Код на продукта: 473517

ID оферта: -

Наличност: Няма наличност

Време за доставка: Няма наличност

Понастоящем този продукт не е наличен или не е част от офертата на Esteto.

Описание на продукта:

Лак за нокти - Infinite Shine Lacquer Milano Complimentary Wine, OPI 15 мл: висококачествен лак за нокти, предлага се в широка гама от модерни, живи и силно пигментирани нюанси, с имена оригинален. Той е част от иновативна система за нанасяне, която осигурява повишена устойчивост на цветовете (до 11 дни), както и интензивен блясък за гел ефект и маникюр / педикюр с безупречен дълготраен външен вид. Новите нюанси от колекцията на Шотландия са вдъхновени от природата и традициите на Шотландия, като са разнообразни, интензивни и пълни с женственост.

Приложение: IPO системата Infinite Shine включва 3 стъпки:

1. Върху чистия, сух и обезмаслен нокът нанесете основно покритие за лак за нокти OPI Infinite Shine Primer - комплекс от полимери, разтворители и пластификатори, които помагат да се закотвят върху нокътя продуктите, нанесени по-късно.

2. След това нанесете 2 слоя лак за нокти OPI Infinite Shine Lacquer, с формула, създадена на базата на специален олигомер, който реагира при нанасяне на уплътняващия плот и излагане на естествена светлина, образувайки мрежа от полимерни връзки, които укрепват слоя на цвят.

3. Последната стъпка е да нанесете най-горния слой на OPI Infinite Shine Gloss, който действа незабавно благодарение на олигомера и фотоинициатора в композицията, което помага да се образуват връзки между горния слой и цвета, след като системата бъде изложена на светлина. естествен, създаващ здрава и трайна структура и генериращ максимален блясък.

След като нанесете всеки слой, запечатайте добре краищата на нокътя, за да придадете на лака възможно най-голяма устойчивост. Изчакайте 2 минути между две приложения. Внимание: само за професионална употреба!Може да предизвика алергични реакции!

Количество: 15 мл.

Производител: OPI

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:

-11%
Полупостоянен лак за нокти Complimentary Wine OPI , 15 мл
Полупостоянен лак за нокти Complimentary Wine OPI , 15 мл

Първоначална цена: 78 лв.


Намалена цена: 69 лв.

-11%
Крем за ръце Lakshmi,100мл
Крем за ръце Lakshmi,100мл

Първоначална цена: 44 лв.


Намалена цена: 39 лв.

-12%
Крем за ръце за мъже Yamuna, 50мл
Крем за ръце за мъже Yamuna, 50мл

Първоначална цена: 16 лв.


Намалена цена: 14 лв.


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg