ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Полупостоянен лак за нокти - OPI Gel Color Iceland Suzi & The Artic Fox, 15 мл

-27%
polupostoyanen-lak-za-nokti-opi-gel-color-iceland-suzi-the-artic-fox-15-ml-1.jpg

Производител: OPI

Раздел: Козметични продукти

Категории: Ръце и нокти

Подкатегории: Полуперманентен лак

Код на продукта: 435607

ID оферта: 435315

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Първоначална цена: 68 лв.

Цена: 49 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 200 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 7 лв.
при поръчки по-малки от 200 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Полупостоянен лак за нокти - OPI Gel Color Iceland Suzi & The Artic Fox, 15 мл: Висококачествен полупостоянен лак за нокти, който изсъхва само за 30 секунди, но трае седмици след това. Това полупостоянно езеро предефинира категорията продукти за полупостоянни услуги, която се развива бързо на пазара. Всеки полу-перманентен лак има съответстващ лак OPI, което е чудесно за безупречен външен вид или подходящ педикюр за тези, които не искат да нанасят полу-перманентен лак върху ноктите на краката си. Този продукт има интензивно ярки нюанси със забележителна устойчивост.

Как да използвам: Нанасяне на полупостоянен лак за нокти OPI: кутикулата се почиства и се оформя естественият нокът, блясъкът на ноктите се отстранява лесно с помощта на буфер от 100 песъчинки, след което се почиства с четка. Нанесете Prep Nail Primer върху нокътната повърхност, след това тънък слой OPI Gel Color Base Coat, запечатайте ръба на нокътя и поставете ръката си в лампата с UV светлина за 1 минута или в LED лампата за 10 секунди. Нанесете на тънък слой желания нюанс на полу-перманентен лак, запечатайте нокътя и поставете ръката си в UV лампата за 2 минути или в лампата с LED светлина за 30 секунди. Повторете предишната стъпка. Накрая нанесете тънък слой OPI Gel Color Top Coat, запечатайте ръба на нокътя и поставете ръката си в UV лампата за 2 минути или в LED лампата за 30 секунди. Обезмаслете нокътя.
Отстраняване на полу-перманентен лак: внимателно обелете повърхността на нокътя, върху който е нанесен гелът. Поставете памучен тампон, напоен с разтвор за отстраняване на гел, върху всеки нокът и поставете алуминиево фолио върху него. Оставете за 10 минути. Внимателно отстранете лака с дървена пръчка или инструмент за кутикула. Внимателно смилайте повърхността на нокътя.

Количество: 15 мл.

Цвят: Черен.

Производител: OPI

Важно: Валидна промоция в рамките на наличните продукти!

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:

-14%
Полупостоянен лак за нокти - OPI Gel Black Cherry Chutney, 15 мл
Полупостоянен лак за нокти - OPI Gel Black Cherry Chutney, 15 мл

Първоначална цена: 68 лв.


Намалена цена: 58 лв.


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg