ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Компактна обезцветяваща пудра - Maxxelle Colora Ultracolor Dust Free Compact Bleaching Powder, 500г

Производител: Maxxelle

Раздел: Козметични продукти

Категории: Боя за Коса и Оксидант

Подкатегории: Обезцветители

Код на продукта: 207407

ID оферта: 207045

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 80 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 10 лв.
при поръчки по-малки от 250 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Компактна обезцветяваща пудра - Maxxelle Colora Ultracolor Dust Free Compact Bleaching Powder, 500г: компактна обезцветяваща пудра, нелетлива, компактна формула, която се смесва лесно с оксиданта за получаване на кремообразна емулсия, предотвратявайки отделянето на прах по време на приготвяне поради иновативните му компоненти. Съдържащите активни съставки осигуряват бързо и ефикасно обезцветяване, като зачитат структурата на влакното на косата, а синьо-виолетовите пигменти помагат да се получи широка гама от руси нюанси, предотвратявайки нежеланите тонове на жълто или оранжево, които могат да се появят по време на процеса на обезцветяване.

Нанасяне: смесете 1 част обезцветяваща пудра с 2 части оксидант Colora с концентрация 6%, 9% или 12%, в зависимост от желаната степен на изсветляване. След това нанесете получената смес върху суха коса. Времето за действие зависи от състоянието и структурата на косата, както и от желаното ниво на изсветляване на цвета. След изтичането на времето за действие косата се изплаква обилно с вода до пълното отстраняване на сместа. Прочетете и следвайте инструкциите за употреба в полето.

Внимание: продуктът не се предлага с оксидант. Оксидантът се закупува отделно.

Ползи: Поддържа цвета.

Количество: 500 г.

Цвят: Рус.

Производител: Maxxelle

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg