ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Полуперманентна боя за коса Rosa Impex BeExtreme Prestige VIP's, нюанс BE40 Lavender, 100 мл

-41%
polupermanentna-boya-za-kosa-rosa-impex-beextreme-prestige-vip-s-nyuans-be40-lavender-100-ml-1.jpg

Производител: Rosa Impex

Раздел: Козметични продукти

Категории: Боя за Коса и Оксидант

Подкатегории: Боя без амоняк

Код на продукта: 203962

ID оферта: 203595

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Първоначална цена: 12 лв.

Цена: 7 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 10 лв.
при поръчки по-малки от 250 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Полуперманентна боя за коса Rosa Impex BeExtreme Prestige VIP's, нюанс BE40 Lavender, 100 мл: полуперманентна боя за коса с иновативна формула и деликатно действие, която боядисва косата в модерни, интензивни и живи нюанси, като същевременно предлага оптимална грижа. Тя помага да се възстанови структурата на косъма, подхранва го в дълбочина, укрепва го и му придава блясък и жизненост, благодарение на богатото си съдържание с 100% натурални масла от маслини и макадамия, екстракт от коприва и витамин F, оставяйки косата лесна за разресване, копринена, блестяща и гладка. Може да се използва за освежаване на цвета на не боядисана коса или между 2 бои, за подчертаване на определени кичури, придаващи им ефектни нюанси, или за неутрализиране на нежелани тонове жълто след обезцветяване, без да се използва перманентна боя, която може да повреди влакната на косата. Тя покрива 70-80% бели кичури, нюанса остава между 4-12 измивания, в зависимост от избрания цвят и вида на косата, а боядисването може да се повтори по всяко време, без да се засяга структурата на косата. Лесно се прилага директно от епруветката, има рН, близко до това на косата и не съдържа вредни вещества (PPD, резорцинол, амоняк, моноетаноламин, водороден прекис или други алкализиращи или окисляващи агенти), така че може да се прилага върху на скоро боядисана, къдрева или перманентно права коса. Кутията съдържа 1 туба боя (100мл), чифт ръкавици и инструкции за употреба.

Състав: макадамия и зехтин, екстракт от коприва, витамин F

Нанасяне: не изисква подготовка. Нанесете директно от тубата върху прясно измита коса, изсушена с кърпа, равномерно разпределете по косата с четка за боя или гребен, оставете да действа между 5 - 90 минути в зависимост от състоянието на косата и желания нюанс, след това изплакнете с много вода. Не е необходимо след боядисване да използвате шампоан и балсам. Прочетете внимателно и следвайте инструкциите за употреба.

Тип Коса: Боядисана.

Ползи: Поддържа цвета.

Количество: 100 мл.

Цвят: Лилав.

Производител: Rosa Impex

Важно: Валидна промоция в рамките на наличните продукти!

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:

-42%
Тониращ балсам Rosa Impex Leganza, нюанс 94 Ash Blonde, 150мл
Тониращ балсам Rosa Impex Leganza, нюанс 94 Ash Blonde, 150мл

Първоначална цена: 14 лв.


Намалена цена: 8 лв.


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg