ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Лак за нокти - OPI Infinite Shine Lacquer, Not So Bora-Bora-ing Pink, 15мл

Производител: OPI

Раздел: Козметични продукти

Категории: Ръце и нокти

Подкатегории: Лакове за нокти

Код на продукта: 193203

ID оферта: 192809

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 26 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 200 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 12 лв.
при поръчки по-малки от 200 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Лак за нокти - OPI Infinite Shine Lacquer, Not So Bora-Bora-ing Pink, 15мл: висококачествен лак за нокти, предлага се в широка гама от модерни, живи и силно пигментирани нюанси, с оригинални имена. Той е част от иновативна система за приложение, която осигурява повишена устойчивост на цветовете (до 11 дни), както и интензивен блясък за гел ефект и маникюр/педикюр с безупречен дълготраен вид.

Нанасяне: систематаl OPI Infinite Shine включва 3 стъпки:

1. Върху чистия, сух и обезмаслен нокът се нанася основен слой върху лака за нокти OPI Infinite Shine Primer - комплекс от полимери, разтворители и пластификатори, който помага за закрепване на нанесените продукти по-късно.

2. След това нанесете 2 слоя лак за нокти OPI Infinite Shine Lacquer, с формула, създадена на базата на специален олигомер, който реагира при нанасяне на уплътняващия слой и при излагане на естествена светлина, образувайки мрежа от полимерни връзки, които консолидират цветния слой.

3. Последната стъпка е да нанесете покритие OPI Infinite Shine Gloss, което действа незабавно благодарение на олигомера и фотоинициатора в състава, което помага да се образуват връзки между горния и цветния слой, след като системата е изложена на естествена светлина, т.е. създавайки здрава и устойчива структура и генерирайки максимална яркост.

След нанасянето на всеки слой краищата на ноктите се запечатват добре, за да дадат на нокътя по-голяма устойчивост. Изчакват се 2 минути между всяко от двете приложения.

Количество: 15 мл.

Цвят: Розов.

Производител: OPI

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg