ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Пакет за увредена коса Farmona Jantar - шампоан 330 мл, балсам за спрей 200мл, регенериращ балсам 100 млПроизводител: Farmona

Раздел: Козметични продукти

Категории: Подаръчни комплекти

Подкатегории: -

Код на продукта: 174399

ID оферта: -

Наличност: Няма наличност

Време за доставка: Няма наличност

Понастоящем този продукт не е наличен или не е част от офертата на Esteto.

Описание на продукта:

Пакет за увредена коса Farmona Jantar - шампоан 330 мл, балсам за спрей 200мл, регенериращ балсам 100 мл: пакет, специално създаден за ежедневна грижа за увредена и отслабена коса. Съдържа три продукта, обогатени с активни съставки, които допринасят за подхранването, укрепването и интензивната защита на влакната на косата, придавайки на косата здрав и блестящ вид:

Шампоан с екстракт от кехлибар за увредена коса - шампоан Farmona Jantar с екстракт от кехлибар за увредена и слаба коса, 330мл: Шампоан, специално създаден за увредена, отслабена и крехка коса, с формула, обогатена с 87% натурални съставки , който почиства дълбоко, премахвайки излишния себум и примеси и същевременно осигурявайки оптимална грижа. Съдържа екстракт от кехлибар, който укрепва косата, подхранва я и я предпазва от вредното действие на външни фактори, Трихоген, който стимулира растежа на здравата коса и удължава жизнения й цикъл, намалявайки косопада, както и витамини А, Е и F с подхранващо и укрепващо действие . В допълнение, иколинът от цикория придава на косата копринено и блестящ вид, като я прави здрава, лесна за разресване и пълна с жизненост. Не съдържа парабени, силикони или оцветители. Приложение: нанесете върху влажна коса, масажирайте до получаване на богата пяна, след това изплакнете.

Спрей балсам за екстракти от кехлибар за увредена коса - Farmona Jantar Mist с екстракт от кехлибар за увредена и слаба коса, 200мл: течен балсам за течност, специално създаден за увредена, слаба и чуплива коса, с формула обогатена с 86% натурални съставки, които овлажняват и регенерират фибрите на косата, като същевременно осигуряват оптимална грижа. Съдържа екстракт от кехлибар, който укрепва косата, подхранва я и я предпазва от вредното действие на външни фактори, Трихоген, който стимулира растежа на здравата коса и удължава жизнения й цикъл, намалявайки косопада, както и протеинов комплекс, който изглажда и придава на косата вид. копринено и лъскаво. В допълнение инулинът от цикория възстановява здравето и жизнеността на косата, оставяйки я здрава и лесна за разресване. Не съдържа парабени, парафиново масло или оцветители. Приложение: напръскайте равномерно върху влажна или суха коса. Не изплаквайте.

Балсам с екстракт от кехлибар за скалп и увредена коса - Балсам Farmona Jantar с екстракт от кехлибар за кожата на главата и увредена коса, 100мл: балсам-лечение, специално създадено за грижа за увредения скалп и коса, с формула, обогатена с 91 % натурални съставки, което укрепва и ревитализира както кожата, така и влакната на косата. Съдържа екстракт от кехлибар, който укрепва косата, подхранва я и я предпазва от вредното действие на външни фактори, Трихоген с регенериращ ефект, който стимулира растежа на здравата коса и удължава жизнения им цикъл, както и витамини А, Е и F с подхранващо действие и укрепен. В допълнение, комплексът Polyplant Hair помага за укрепване на структурата на отслабената коса, намаляване на косопада, а d-пантенолът успокоява раздразненията на скалпа и осигурява оптимална хидратация. Не съдържа парабени, етилов алкохол или оцветители. Приложение: напръскайте в корена на косата и внимателно масажирайте скалпа. Не изплаквайте. Препоръчва се за ежедневна употреба в продължение на 4 седмици, след това за поддръжка два пъти седмично.

Тип Коса: Изтощена.

Ползи: Почиства, Хидратира, Подхранва, Регенерира.

Производител: Farmona

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg