ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Силен фиксиращ гел за коса - Kemon And 54 Fix Gel, 200 мл


-14%

Първоначална цена: 14 лв.


Намалена цена: 12 лв.

-11%

Първоначална цена: 18 лв.


Намалена цена: 16 лв.


Производител: Kemon

Раздел: Козметични продукти

Категории: Стайлинг за коса

Подкатегории: Гел за коса

Код на продукта: 709383

ID оферта: -

Наличност: Няма наличност

Време за доставка: Няма наличност

Понастоящем този продукт не е наличен или не е част от офертата на Esteto.

Описание на продукта:

Силен фиксиращ гел за коса - Kemon And 54 Fix Gel, 200 мл стилизирайте красотата си - И е професионалната гама от продукти за оформяне на косата, предназначена да осигури пълна свобода в оформянето на косата, нейните иновативни формули, всички задържане сертификатите ICEA VEGAN и LOVE NATURE, обогатени с активни съставки с антиоксидантни свойства и UV филтри, които предпазват косата, като в същото време придават естествен ефект без остатъци.

Активни съставки от гамата And: съставки, които предпазват косата от външни сенсибилизиращи агенти и срещу стареене на клетките. Чрез ежедневна употреба косата е защитена, запазвайки структурата и здравето си. Процианидините от гроздови семки допринасят за предотвратяване на образуването на свободни радикали, предизвикани от UV радиацията, успокояват кожните раздразнения и забавят процеса на стареене на клетките. Ферулиновата киселина има антиоксидантни свойства и е отличен UV филтър.

Kemon And 54 Fix Gel е гел със силна фиксация, който осигурява дефиниция, блясък и контрол, без да оставя остатъци. Използвайте със сешоар, за да придадете структура на прическите Quiff за мъже.

Начин на употреба: разпределете равномерно върху мокра или суха коса и дефинирайте прическата. За ултра блестящ вид нанесете продукта върху мокра коса и я оставете да изсъхне. За по-смела визия нанесете гела и използвайте сешоара.

Тип Коса: Всички типове.

Ползи: Фиксира, Моделира.

Количество: 200 мл.

Производител: Kemon

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:

-16%
 Крем за коса Tigi Bed Head Curls Rock Amplifier 113 мл
Крем за коса Tigi Bed Head Curls Rock Amplifier 113 мл

Първоначална цена: 30 лв.


Намалена цена: 25 лв.


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg