ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Сух спрей за обем - Kemon And 32 Dry Vol, 200 млПроизводител: Kemon

Раздел: Козметични продукти

Категории: Стайлинг за коса

Подкатегории: Лакове за коса

Код на продукта: 709364

ID оферта: -

Наличност: Няма наличност

Време за доставка: Няма наличност

Понастоящем този продукт не е наличен или не е част от офертата на Esteto.

Описание на продукта:

Сух спрей за обем - Kemon And 32 Dry Vol, 200 мл: стилизирайте красотата си - И е професионалната гама от продукти за оформяне на коса, предназначена да осигури пълна свобода в оформянето на косата, нейните иновативни формули, всички притежаващ сертификати ICEA VEGAN и LOVE NATURE, обогатен с активни съставки с антиоксидантни свойства и UV филтри, които предпазват косата, като в същото време придават естествен ефект без остатъци.

Активни съставки от продуктовата гама And: съставки, които предпазват косата от външни сенсибилизиращи агенти и срещу стареене на клетките. Чрез ежедневна употреба косата е защитена, запазвайки структурата и здравето си. Процианидините от гроздови семки допринасят за предотвратяване на образуването на свободни радикали, предизвикани от UV радиацията, успокояват кожните раздразнения и забавят процеса на стареене на клетките. Ферулиновата киселина има антиоксидантни свойства и е отличен UV филтър.

Kemon And 32 Dry Vol е спрей за обем, подходящ за всички типове коса, който придава обем и текстура на косата, без да я утежнява или оставя остатъци. Идеална е за сатенен ефект или за освежаване на косата между измиванията.

Начин на употреба: първо разклатете добре, след това напръскайте върху суха коса, в корена и по дължината. Работете с ръцете си, за да създадете желания стил.

Ползи: Обем.

Количество: 200 мл.

Производител: Kemon

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:

-16%
 Крем за коса Tigi Bed Head Curls Rock Amplifier 113 мл
Крем за коса Tigi Bed Head Curls Rock Amplifier 113 мл

Първоначална цена: 30 лв.


Намалена цена: 25 лв.


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg