ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Спрей ProtectieTermica - Kemon Actyva Bellessere Heat Protect Velian, 200 мл


-7%

Първоначална цена: 13 лв.


Намалена цена: 12 лв.


Производител: Kemon

Раздел: Козметични продукти

Категории: Стайлинг за коса

Подкатегории: Лакове за коса

Код на продукта: 709043

ID оферта: -

Наличност: Няма наличност

Време за доставка: Няма наличност

Понастоящем този продукт не е наличен или не е част от офертата на Esteto.

Описание на продукта:

Спрей ProtectieTermica - Kemon Actyva Bellessere Heat Protect Velian, 200 мл: Bellessere е продуктовата линия, базирана на арганово масло, формулирана за грижа и красота за косата и тялото. Продуктите са идеални за цялото семейство и с една стъпка предлагат мека, блестяща коса и кадифена, гладка и деликатно ухаеща кожа.

Спрей Kemon Actyva Bellessere Heat Protect Velian: спрей за коса, който предпазва от топлината, излъчвана от машините за оформяне, с ефект на паметта - не изисква повторно нанасяне през следващите дни. Оставя косата мека, гъвкава и еластична. Подходящ за всеки тип коса. Съдържа Velian Complex - патентована смес от лечебни растения, които работят в синергия, за да произвеждат антиоксидантни, успокояващи, омекотяващи и защитни ефекти.

Професионален продукт. Kemon е известна италианска марка професионална козметика, с история от 1959 г. Продуктите на Kemon са интелигентна смесица между наука и природа, с изобилие от естествени съставки от биологично земеделие. Устойчивостта и опазването на околната среда са принципи, от които Kemon се ръководи във всички свои дейности. Продуктите Kemon Actyva са сертифицирани от Icea Vegan. Марката Actyva представлява много специализирана гама от продукти, сегментирани по такъв начин, че да задоволят всякакви нужди. Балансът между естествените съюзници и научните изследвания е това, което дава стойност на козметичните съставки, които от своя страна са подсилени, креативно дозирани и балансирани в перфектни и невероятно ефективни формули. Actyva се основава на три основни принципа: прозрачност към всички потребители, сертифицирани Green & Clean формули, както и безопасност и устойчивост за околната среда и потребителите.

Начин на употреба: разклатете преди употреба. Напръскайте върху леко навлажнена коса от разстояние около 30 см, след което направете желаната прическа. Нанесете върху суха коса, преди да използвате нагревател за стилизиране, за максимална защита на чувствителната коса.

Тип Коса: Всички типове.

Ползи: Термична защита.

Количество: 200 мл.

Производител: Kemon

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg