ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Терапия за плътност на косата- L'Oreal Professionnel Serie Expert Curl Expression Treatment, 90 мл

Производител: L'oreal Professionnel

Раздел: Козметични продукти

Категории: Грижа за косата

Подкатегории: Процедури за коса

Код на продукта: 650836

ID оферта: 650536

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 71 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 5 лв.
за поръчки над 80 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Терапия за плътност - L'Oreal Professionnel Serie Expert Curl Expression Treatment, 90 мл: Професионална терапия за стимулиране на плътността, предназначена за всички типове вълниста и къдрава коса. Ако се използва ежедневно, помага да се умножи броят на космите. Това е възможно благодарение на повторно уплътняващата молекула Stemoxydine, която се появи след десет години изследвания. Концентрацията от 5% е оптимална за въздействие върху скалпа и осигуряване на повече плътност на косата за 3 месеца.

Състав: денатуриран алкохол. Вода/вода/вода диетиллутидинат лимонена киселина peg-40 хидрогенирано рициново масло хидроксиетил урея лимонен бензил салицилат бензилов алкохол екстракт от семена на хибискус ескулентус феноксиетанол парфюм/аромат. N286022/1.

Приложение: Нанесете 20 впръсквания вечер върху сух или подсушен с кърпа скалп. Разделете косата на 5 части. За всяка част постепенно нанесете разтвора с 4 впръсквания по дължината на раздялата. Масажирайте и продължете със следващата част. Не изплаквайте. Оставете да изсъхне.

Тип Коса: Боядисана.

Ползи: Обем.

Количество: 90 мл.

За: Жени.

Производител: L'oreal Professionnel

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg