ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Почистващ крем сапун за коса и тяло Maral Root Taiga Stories, 300 мл

Производител: Taiga Stories

Раздел: Козметични продукти

Категории: Грижа за тялото

Подкатегории: Твърд сапун

Код на продукта: 559401

ID оферта: 559108

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 21 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 5 лв.
за поръчки над 80 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Почистващ крем сапун за коса и тяло Maral Root Taiga Stories, 300 мл: натурален кремообразен сапун, формулиран с тайга равнини. Осигурява кадифена кожа и мека коса. Почиства в дълбочина и не изсушава косата или кожата. Може да се използва като кремообразен сапун или като шампоан на паста. Той е много икономичен и ефективен, много лесен за транспортиране дори на почивка. Оставя косата мека и кожата кадифена.

Състав: вода, натриев лаурет пи сулфат, хидрогениран нишестен хидролизат, кокамид деа, поликватерниум-44, диметиконол, чай-додецилбензенсулфонат, екстракт от корен на rhaponticum carthamoides, мумио на прах, хвойна комунис на прах, екстракт от клонка от хвойна комунис, екстракт от плод от корен от листата на сапонари, нужда от листата на сапонари екстракт, екстракт от листа на Pinus sylvestris, екстракт от цветя / листа / стъбло на ориганум вулгар, екстракт от цветя / листа / стъбло tanacetum boreale, екстракт от achillea millefolium, екстракт от листа на Salvia officinalis, екстракт от oxycoccus palustris, екстракт от плодове на vaccinium vitis-idaea, екстракт от пинус сиби масло от игли abies sibirica, масло от листа на Pinus sylvestris, лимонена киселина, бензилов алкохол, калиев сорбат, натриев бензоат, парфюм, ci 15985, ci 19140, ci 42090, ci 14720.

Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса/влажна кожа, измийте и изплакнете с вода.

Ползи: Почиства.

Количество: 300 мл.

Производител: Taiga Stories

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg