ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Перманентна боя за коса - Schwarzkopf Live Urban Metallics Intense Color, нюанс U67 Blue Mercury

Производител: Live

Раздел: Козметични продукти

Категории: Боя за Коса и Оксидант

Подкатегории: Професионална боя

Код на продукта: 538963

ID оферта: 538672

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 16 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 5 лв.
при поръчки по-малки от 250 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:


Перманентна боя за коса - Schwarzkopf Live Urban Metallics Intense Color, нюанс U67 Blue Mercury: перманентна боя за коса, която предлага интензивен и жив нюанс. Вграденият серум за блясък активира цветните пигменти вътре в косата и увеличава максимално дълбочината на сянката. Също така цветът ще се запази за дълго време.

Съдържание на пакета:
- 1 туба оцветяващ крем 60 мл;
- 1 окисляващ лосион 60 мл;
- 1 балсам за грижа 22,5 мл;
- 1 чифт ръкавици;
- 1 листовка с инструкции.

Как да използвате: Прочетете внимателно инструкциите, преди да започнете. Боята се нанася върху суха, необработена коса.
1. Пълно нанасяне: препоръчва се, ако боядисването се извършва за първи път или ако преди това боядисаната коса е напълно отгледана, т.е. не може да се наблюдава растеж. Започнете от задната част на главата и нанесете приготвената смес кичур след кичур, по цялата коса, след което разпределете равномерно. Препоръчва се незабавно да премахнете петна от кожата. Оставете боята да подейства за 30 минути.
2. Нанасяне върху пораснали корени: препоръчва се, когато косата е боядисана и има само пораснали корени, или ако краищата на космите са по -тъмни или повредени. Отделете косата с върха на бутилката с апликатор и нанесете 2/3 от сместа само върху повдигнатите корени, след това използвайте сместа по пътя на разделяне, разпределяйки я върху корените с върховете на пръстите си (оставете предоставените ръкавици на ръцете). Повторете процедурата за цялата уголемена област. Оставете оцветяващата смес да действа 20-30 минути и нанесете останалата смес върху цялата коса, като я оставите да действа още 5-10 минути.
3. Изплакване и третиране след боядисване: сложете ръкавиците за изплакване на косата. Изплакнете добре косата си в края на времето, докато водата остане бистра. Като последваща грижа, нанесете балсама от опаковката, оставете го да действа 2 минути и след това изплакнете. Придава блясък, оставяйки косата мека и лесна за разресване.

Внимание: 2 кутии ще се използват за по -дълга коса на раменете!

Ползи: Блясък, Поддържа цвета.

Цвят: Син.

Производител: Live

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg